EN NL

Ons werk

Recruitment film

Greenchoice

Werken Bij – Voor Greenchoice maakten we een recruitment film waarbij verschillende collega’s uitleggen wat werken bij Greenchoice zo bijzonder maakt.

Corporate film

Erasmus MC

Gezondheid & Geluk – In opdracht van en in samenwerking met het Erasmus MC maakten we de bedrijfsfilm Gezondheid & Geluk.

Promotiefilm

Blauwhoed

Defensie-eiland – In het kader van dit prestigieuze nieuwbouw project ontwikkelden we voor Blauwhoed een promotiefilm. In deze corporate film vertellen verschillende vakmensen van de projectontwikkelaar uit Rotterdam wat wonen op het Defensie-eiland zo uniek maakt en geven zij tegelijkertijd inzicht in de bijzondere historie én de mooie toekomst van het eiland.

Corporate film

Hogeschool Rotterdam

Overtref Jezelf – Voor de Hogeschool Rotterdam maakten we deze bedrijfsfilm. Studenten, docenten en bestuurders vertellen op een creatieve manier het verhaal van de Hogeschool in een korte krachtige cororate film.

Campagne film

Erasmus University Rotterdam

Challenge Accepted – In het kader van de Challenge Accepted campagne maakten we voor de Erasmus Universiteit Rotterdam in samenwerking met Roos & vd Werk een reeks corporate films, waaronder deze campagne film. Challenge Accepted is een campagne waarbij de Erasmus Universiteit haar alumni oproept om bij te dragen aan het vinden van oplossingen voor de grote maatschappelijke vraagstukken van deze eeuw.

Locatie-impressie

Rhenus Logistics

Rhenus Logistics – Voor Rhenus Logistics maakten we een korte bedrijfsfilm om een impressie te geven van de locaties in de Rotterdamse haven.

Campagne film

Gemeente Rotterdam

Rotterdam Maritime Capital of Europe – De campagne film Rotterdam Maritime Capital of Europe ondersteunt een campagne van de gemeente Rotterdam waarbij de stad als maritieme hoofdstad van Europa wordt gepositioneerd. In deze korte en krachtige corporate film zien we de verschillende facetten van Rotterdam als havenstad en eveneens als prachtige plek om te wonen. In samenwerking met Roos & vd Werk.

infomercial

Port of Rotterdam

Why the Container Became a Big Thing – Deze corporate film is onderdeel van een serie infomercials die gemaakt werden in samenwerking met IN10 voor het Rotterdamse Havenbedrijf in het kader van invloedrijke innovaties in de haven en logistieke sector.

infomercial

Erasmus University Rotterdam

Economics or Business Economics? – In opdracht van de Erasmus School of Economics maakten we een reeks infomercials met als doel meer inzicht te geven in diverse studies van de ESE.

infomercial

Pameijer

Mijn Pameijer – Ter ondersteuning van de nieuw app ‘Mijn Pameijer’ maakten we deze korte corporate film om de voordelen van de app toe te lichten.

Portret

Het Vergeten Kind

Mediamarkt Fietstour – In samenwerking met Stichting Hoedje van Papier maakten we deze reportage film om het belang van de stichting Het Vergeten Kind onder de aandacht te brengen.

Non-profit

Stichting LACH!

Lach Je Mee? – Deze korte activatie film gaven we cadeau aan Stichting LACH! in het kader van hun 5 jarige bestaan. Stichting LACH! zet zich in de regio Rotterdam in voor mensen die een extra lach kunnen gebruiken.

Thema film

Erasmus University Rotterdam

Vital Cities – Vital Cities is een van de thema-films uit een reeks films die we maakten in samenwerking met Roos & vd Werk in het kader van de Challenge Accepted campagne van de Erasmus Universiteit Rotterdam.