EN NL

Over ons

Daadkrachtig, persoonlijk & helder.

Koala Korporates is een onafhankelijk filmproductiebedrijf met de focus op korte maar krachtige bedrijfsfilms. Wij ontwikkelen films vanaf de conceptfase tot en met het eindproduct en zijn gespecialiseerd in het zichtbaar maken van professionele organisaties. Het is onze missie om inhoudelijk en visueel sterke bedrijfsfilms te creëren die bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering.

We staan voor een efficiënte en persoonlijke werkwijze met kwaliteit als uitgangspunt. Dit houdt in dat films overzichtelijk en planmatig geproduceerd worden. Offertes worden altijd op maat gemaakt nadat de wensen in kaart zijn gebracht. Bij voorkeur gebeurt dit na een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast werken wij uitsluitend met ambitieuze en professionele filmmakers die altijd bereid zijn net ‘dat beetje extra te geven’.

 

Koala Korporates heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierbij kan worden gedacht aan (semi)overheidsorganisaties, zoals bijvoorbeeld gemeenten, het onderwijs en de zorg, maar ook commerciële bedrijven en stichtingen behoren tot de opdrachtgevers.